Вторник, 21 Март 2023
 

      
Революционен продукт за намаляване усещането за болка

22-02-2023  |   Източник:  Билков Рай
Революционен продукт за намаляване усещането за болка - Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка.  Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност. Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка. Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност.
Има заболявания, за които медицината казва, че няма лечение и на пациента му остава единствено да намери начин да потушава болките и да свикне да живее с тях. Има и болки, които, за да изчезнат, е необходимо време за лечението, но докато то настъпи, болките са съпътстващи ежедневието. Именно за такива болки е предназначено изобретението на проф. Бо Нордела . . .

пълният текст  

Революционен продукт за намаляване усещането за болка - Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка.  Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност.
10283 - 0
Революционен продукт за намаляване усещането за болка
Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка. Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност.
Билки, които подпомагат храносмилането - Нередовното и непълноценно хранене е основна причина за проблемите с усвояването на хранителните вещества
3142 - 0
Билки, които подпомагат храносмилането
Нередовното и непълноценно хранене е основна причина за проблемите с усвояването на хранителните вещества
КАК БЪРЗО ДА ГОРИМ НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ - Най-добрият начин да влезем във форма за летните месеци е да започнем още от зимата. Нали знаете, че колкото време сте трупали килцата, двойно повече време ще ви трябва да ги свалите. Затова - запасете се с търпение и .... инат!
2470 - 0
КАК БЪРЗО ДА ГОРИМ НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ
Най-добрият начин да влезем във форма за летните месеци е да започнем още от зимата. Нали знаете, че колкото време сте трупали килцата, двойно повече време ще ви трябва да ги свалите. Затова - запасете се с търпение и .... инат!
Джинджифилът не е само подправка и лекарство - Джинджифилът е сред лечебните растения, които са широко използвани както в ежедневието като храна и подправка, така и в множество ритуали и във фармацевтичната индустрия.
2417 - 0
Джинджифилът не е само подправка и лекарство
Джинджифилът е сред лечебните растения, които са широко използвани както в ежедневието като храна и подправка, така и в множество ритуали и във фармацевтичната индустрия.
Смяната на монарха може да разпали стремежа към независимост в Шотландия - Смъртта на кралица Елизабет Втора в Шотландия завинаги свързва съдбата на този регион с тази на суверена. Но загубата на кралицата също така подновява разгорещения през последните години дебат за независимостта на британската провинция.
12127 - 0
Смяната на монарха може да разпали стремежа към независимост в Шотландия
Смъртта на кралица Елизабет Втора в Шотландия завинаги свързва съдбата на този регион с тази на суверена. Но загубата на кралицата също така подновява разгорещения през последните години дебат за независимостта на британската провинция.

 

 

 
ВАРНА СИТИ ИНФО
Православен календар
ВАРНЕНСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
  Джанавара
  Етнографски музей Варна
  Археологически музей Варна
  Аладжа манастир Варна
  Катедрален храм Варна
  Римски терми Варна
  Нос Галата Варна
  Градски часовник Варна
  Драматичен театър Варна
  Куклен театър Варна
  Аквариум Варна
  Делфинариум Варна
  Морската градина  Варна
ВАРНА КУЛТУРА и ИЗКУСТВО
Културен календар
Културни събития
Културни новини и анонси
Финансиране и обучение
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Епицентър Puls.bg
Eкон СЕГА
Факти Аз, жената
Черно Море Тялото
   
 

Copyright © 1998-2022  -  Studio IDA  -  All rights reserved.

Дне - 277 - Вчера 428 - Общо 6190925 за 9076 дни - Минимум 683 - Максимум 6448 от 15.05.1998 (23:13)