Вторник, 30 Май 2023
 

      
Колко е важна лимфната система

23-03-2023  |   Източник:  Билков Рай
Колко е важна лимфната система - Лимфната система е „канализационната система“ на нашето тяло, която работи заедно със сърдечно-съдовата система за филтриране на кръвта и играе роля в имунните реакции. Лимфната система е „канализационната система“ на нашето тяло, която работи заедно със сърдечно-съдовата система за филтриране на кръвта и играе роля в имунните реакции.

 

Знаете ли че Лимфа е всъщност името на богинята на прясната чиста вода!

Лимфната система е като еднопосочна улица - тръгва от клетките и завършва в кръвоносната система. За разлика от нея обаче, лимфната система си няма помпа (каквото е сърцето), която може да регулира налягането на потока на лимфата. Нейното движение зависи изцяло от . . .

пълният текст  


Колко е важна лимфната система - Лимфната система е „канализационната система“ на нашето тяло, която работи заедно със сърдечно-съдовата система за филтриране на кръвта и играе роля в имунните реакции.
24521 - 0
Колко е важна лимфната система
Лимфната система е „канализационната система“ на нашето тяло, която работи заедно със сърдечно-съдовата система за филтриране на кръвта и играе роля в имунните реакции.
Революционен продукт за намаляване усещането за болка - Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка.  Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност.
10987 - 0
Революционен продукт за намаляване усещането за болка
Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка. Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност.
Билки, които подпомагат храносмилането - Нередовното и непълноценно хранене е основна причина за проблемите с усвояването на хранителните вещества
3288 - 0
Билки, които подпомагат храносмилането
Нередовното и непълноценно хранене е основна причина за проблемите с усвояването на хранителните вещества
КАК БЪРЗО ДА ГОРИМ НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ - Най-добрият начин да влезем във форма за летните месеци е да започнем още от зимата. Нали знаете, че колкото време сте трупали килцата, двойно повече време ще ви трябва да ги свалите. Затова - запасете се с търпение и .... инат!
2593 - 0
КАК БЪРЗО ДА ГОРИМ НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ
Най-добрият начин да влезем във форма за летните месеци е да започнем още от зимата. Нали знаете, че колкото време сте трупали килцата, двойно повече време ще ви трябва да ги свалите. Затова - запасете се с търпение и .... инат!
Джинджифилът не е само подправка и лекарство - Джинджифилът е сред лечебните растения, които са широко използвани както в ежедневието като храна и подправка, така и в множество ритуали и във фармацевтичната индустрия.
2540 - 0
Джинджифилът не е само подправка и лекарство
Джинджифилът е сред лечебните растения, които са широко използвани както в ежедневието като храна и подправка, така и в множество ритуали и във фармацевтичната индустрия.

 

 

 
ВАРНА СИТИ ИНФО
Православен календар
ВАРНЕНСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
  Джанавара
  Етнографски музей Варна
  Археологически музей Варна
  Аладжа манастир Варна
  Катедрален храм Варна
  Римски терми Варна
  Нос Галата Варна
  Градски часовник Варна
  Драматичен театър Варна
  Куклен театър Варна
  Аквариум Варна
  Делфинариум Варна
  Морската градина  Варна
ВАРНА КУЛТУРА и ИЗКУСТВО
Културен календар
Културни събития
Културни новини и анонси
Финансиране и обучение
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Епицентър Puls.bg
Eкон СЕГА
Факти Аз, жената
Черно Море Тялото
   
 

Copyright © 1998-2022  -  Studio IDA  -  All rights reserved.

Дне - 370 - Вчера 456 - Общо 6220620 за 9146 дни - Минимум 681 - Максимум 6448 от 15.05.1998 (23:13)