Вторник, 21 Март 2023
 

   

Кулинария


Есенен гювеч

02-12-2017  |   Източник:  Интернет
Есенен гювеч Начин на приготвяне

Необходими продукти

  • 1кг свинско месо
  • 300 г пушени гърди
  • 5 бр. моркова
  • 700 г картофи
  • 5 глави лук
  • 3 бр. червени чушки
  • 1 патладжан
  • 2 тиквички
  • 1 глава карфиол
  • 1/2 консерва домати
  • по 400 г замразен зелен боб, грах
  • 4 глави чесън
  • 5 бр. люти чушлета
  • 1/2 връзка целина
  • магданоз
  • черен пипер на зърна
  • 2 с.л. червен пипер
  • сол
  • 1/2 ч.ч. олио

Начин на приготвяне

Нарежете плешката заедно с костта. Изпържете с месото и сложете парчетата на дъното на гювеча.

Задушете нарязаните на кубчета моркови, лук, картофи, тиквички, чушки, нарязани на лентички, патладжан на кубчета и карфиола, начупен на малки парченца. В края на задушаването добавете граха, бамята, зеления боб и доматите.

Изсипете зеленчуковата смес върху месото. Добавете нарязания на ситно магданоз, целина, черен пипер на зърна, скилидките чесън и лютите чушлета.

Запържете пушените гърди и добавете червения пипер. Изсипете върху зеленчуковата смес. Допълнете с гореща вода или със сока от консервите на зеленчуците.

Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете 4 часа в умерена фурна.


Източник: Интернет



ВАРНА СИТИ ИНФО
 


ДЖИНДЖИФИЛ
- за имунитет
- за стомаха и червата
- за отслабване
- за по-добър секс
- за стави и сухожилия
- за по-свежа кожа
Прочете повече на www.bilkov-rai.com

За бърза поръчка или консултация за продукт позвънете на тел. 087 900 0388 или ползвайте връзката чрез месинджър.
 
 
В РУБРИКАТА
Най-лесната рецепта за зимнина от домати е ето ТАЗИ.

Прочетена:   10796

Вкусно! Лятната яхния на баба ще ви върне в детството

Прочетена:   1450

Червено вино – за добро настроение и хубава кожа

Прочетена:   81461

Няколко храни за по-добра концентрация

Прочетена:   19626

Умерена консумация на алкохол = по-добър живот

Прочетена:   2356

5 храни ни стоплят в студеното време

Прочетена:   4924

Какви салати да приготвя за Бъдни вечер?

Прочетена:   2672

7 тайни на перфектния омлет

Прочетена:   3924

8 причини по-често да хапвате риба (плюс един разбулен мит)

Прочетена:   3338

Есенен гювеч

Прочетена:   1739

АРХИВ  Архив новини

Copyright © 1998-2022  -  Studio IDA  -  All rights reserved.

Дне - 300 - Вчера 428 - Общо 6190948 за 9076 дни - Минимум 683 - Максимум 6448 от 15.05.1998 (23:13)